Beginpagina     >      Online krasloten

Krassen

Het papieren kraslot, het begint nostalgisch te worden

Wie kent ze niet? De papieren krasloten. Iedere sigarenboer heeft ze in het assortiment en velen hebben er een leuke geldprijs mee gewonnen. De prijs van een kraslot is zeer laag (vaak 1 euro) terwijl het te winnen bedrag kan oplopen tot 250.000 euro. Het is dan ook niet gek dat veel mensen een gokje wagen en opzoek gaan naar gelijke symbolen onder de welbekende kraslaag.

De spanning en sensatie bij het openkrassen van een kraslot

Ieder persoon die een kraslot heeft gekocht kent het gevoel van spanning: het verwijderen van de grijze kraslaag. De een gebruikt een nagel, de ander pakt een muntje uit de portemonnee en weer een ander krast het kraslot alleen open met een geluksmuntje. Welke methode je ook kiest, het doel is altijd hetzelfde: het vinden van gelijke symbolen met een zo hoog mogelijk bedrag.

Nieuw fenomeen: krasloten op internet

Vroeger was je als fan van krasloten aangewezen op de sigarenboer om een kraslot te kopen. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Het is nu heel eenvoudig om op internet een digitaal kraslot te kopen. Met behulp van de muis kan de digitale kraslaag verwijderd worden.

Online krasloten

Interesse om eens met behulp van online krasloten een kans te maken op die hoofdprijs? Niets houd je tegen. Krassen op internet is veilig, vertrouwd en de mogelijke winsten zijn velen malen hoger dan de geldprijzen van traditionele krasloten. GratisMoney.nl wenst je veel succes!

Leuke actie: gratis 5 euro krassen

Toch nog een beetje huiverig om tot het aanschaffen van online krasloten over te gaan? Maak dan eens gebruik van de actie van Winnings.com om dit nieuwe fenomeen met 5 euro gratis tegoed uit te proberen. Probeer het eens en beoordeel zelf of online krassen een leuke bezigheid is!